6 Aralık 2013 Cuma

YİNE YENİDEN HEDİYE


HEDİYE PARFÜM

Yukarıda resmini gördüğünüz sadece deneme amaçlı birkaç fıs kullanılmış orjinal kutusunda 100 ml.boyutundaki  keskin ve kuvvetli bir kış parfümü olan  Ted Lapidus Black Extreme parfüm, blog izleyicilerim arasından yapılacak çekilişle, 1 kişiye ücretsiz hediye olarak gidecektir
çekiliş süresi yaklaşık 30 gündür.

çekilişe katılım şartları  :  BLOGUMA ÜYE OLMAK,YORUM KISMINDA BU PARFÜMÜ İSTEDİĞİNİZİ BELİRTMEK,VE BU ÇEKİLİŞ DUYURUSUNU KENDİ  SİTE VEYA BLOGUNUZDA,FACEBOOK,TWİTTER VS.. SAYFANIZDA DUYURMAKTIR.

not: yorum kısmında bu parfümü istediğinizi belirtirken bu çekilişi duyurduğunuz yeri,de yazmayı unutmayınız.

21 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Beni de çekilişe dahil ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar beni de çekilişe katarsanız memnun olurum

    YanıtlaSil
  4. slmlar, çekilişe katılmak istiyorum ben de

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar katılımınız için teşekkürler ancak katılım şartlarını uygulayınız lütfen
    (blog,a izleyici üye olmak,yorum kısmında bu çekiliş duyurusunu yaptığınız yeri belirtmek kendi site veya facebook,twitter hesabınızda veyahut blogunuzda vs..gibi)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Koleksiyonunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür eder, çekilişe beni dahil ederseniz memnun olurum.
    Duyurumu facebook ta yaptım.Yorumlarınızın daha sıklaşarak devamını ve ileride bir web sitesinde izlemeyi diliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Benide yazın facebook ta paylaştım.oğuzhan karaca

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benide yazın facebook ta paylaştım.oğuzhan karaca o.karaca45@gmail.com

      Sil
  9. Hakan bey bir ricam olacak sizden ; ben ve benim gibi birçok Aromel Capitol MAVİ hayranı var. Bilirsiniz ki bu koku piyasadan kalktı. Aromel in Evyap a devrinden sonra hayal oldu. Kokuyu kullandınız mı hatırlar mısınız bilmem ama, biliyorsanız şayet, ona yakın tavsiye edebileceğiniz bir parfüm var mı? (Bu arada Capitol mavi ile yine aromel Chic aqua birbirine biraz benziyordu) yada bu kokunun içeriğine ulaşarak benzerini bulabilir miyiz? bize yardımcı olur musunuz. Facebook da capitol mavi tekrar üretilsin adında sayfamız dahi var. Facebook kaydım Kadir Evren Çetin mail adresim: kadirevrencetin@hotmail.com şimdiden telekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Bu arada bu parfümü ben de istiyorum. @Kadirevrencetin tweter adresimde paylaştım.

    YanıtlaSil
  11. sevgili kadir çok yıllar önce capitol kullanmıştım hatta şişesi chevignon klasik,e benziyordu çok az anımsıyorum..hatırladığım kadarıyla o dönem severek kullanmıştım hafif maskulen çevereyi rahatsız etmeyen efendi buruk kolonyamsı bir koku diye aklımda kalmış ama tam da şu kokuya benziyor diyecek kadar hatırlıyamıyorum malesef..katılımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. http://www.altinovasatis.com/urun/capitol-mavi-parfum-125-ml-orjinal
    bu sitede satışta ancak stoklarında yokmuş irtibata geçebilirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altınova satış da vardı evet 1 adet aldım ama 1-2 şişe alsam da bir yere kadar gidiyor sonra yine yok. Biraz benzerini keşfettim Bvlgarı Pour homme - SOİR. Yerini tutamaz ama olsun idare edeceğiz artık. Aslında alimde Bir miktar Capitol mavi var. Adresinizi bilsem biraz kargo ile gönderip içindekileri tahmin etmenizi ya da benzerini bulmanızı isterdim ama adresinizi bilmiyorum. bana adresinizi yazarsanız kargolarım. kadirevrencetin@hotmail.com - kadirevrencetin@gmail.com Teşekkürler... Bu arada hediyenin çekilişi yapıldı mı kim kazandı?

      Sil
    2. sevgili kadir komşu nasıl takip ediyorsun blogu en üstte kazanan talihli arkadaş belirtiliyor :)

      Sil
    3. sevgili kadir gönderdiğin mini tester bir kaç gün önce elime ulaştı teşekkür ederim..
      işlerimin yoğunluğundan dolayı ancak cevap yazabiliyorum
      gönderdiğin Capitol parfümü direkt birebir şu parfümle aynı diyebileceğim bir koku anımsamıyorum ama bana sanki dediğin gibi biraz bulgari pour homme soir ve birazda blue notte karışımını andırıyor gibi geldi.. ayrıca benzerlik olarak hugo boss xy male,porsche design essence, ı da anımsattı.. Capitol parfüm elma ve ahşap ana karakterli, hafif meyvemsi çok az hafif mentol, baharat ve odunsu tonlarda bir koku bu tarza uyacak yukarıda bahsettiğim parfümlere ek olarak cerruti image da deneyebilir capitol parfümseverler

      Sil
  13. Merhaba Hakan Bey. Ben de blogunuza üye oldum ve facebook adresimde çekiliş duyurusunu yaptım. Dilerseniz link atabilirim. Çekilişe beni de dahil ederseniz memnun olurum.

    YanıtlaSil
  14. Çekilişe katılmak ve bu parfüme sahip olmak istiyorum. Facebook.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil