13 Eylül 2010 Pazartesi

AZZARO ONYX

kokumuz 2005 yılında çıkan yeni bir koku içeriğinde yeşil elma,bergamut,sedir,misk olarak belirtilen, modern ve fresh günümüze uymaya çalışan vasat sentetik bir koku bence..


ilk notalarda algılanan yoğun yeşil elma, hafif tatlı kavunumsu nota ortadan bergamut,ta kendini hissettirmeye çalışsada başaramıyor sentetik hafif tatlı yeşil elma o kadar baskınki hepsini bastırıyor ve baştan sona yoğun elma kokuyorsunuz ben silver black versiyonunu,da denedim nerdeyse kokuları aynı silver black biraz daha kalıcı ama kokuları aynı...son notada hafif sabunumsu temiz pudramsı günümüz trend parfümlerinin dip notaları gibi olsada azzaroya yakışmıyacak sentetiklikte ve basit harmanda marketlerde satılan ucuz yerli parfümler gibi kokmaktan öteye gidemeyen farkedilirliği ortalama altı kalıcılığı ortalama bir koku ben paranıza yazık derim kısaca.

5 yorum:

  1. Azarro Onyx (Silver Black) kullanicisiyim. Bugune kadar kullandigim en iyi kokulardan biri. Degerini bilenlere. Gucci, Gvenchy gibi moda markalarina 2-3 kati verince mecburen harika parfum diyorsunuz tabi. :)

    YanıtlaSil
  2. bende marka takıntısı olmayanlardanım ama azzaro onyx aşırı yapay ve azzaronun en kötü kokularından siz beğenebilirsiniz teninizle uyum,da sağlamış olabilir zevkler ve kişisel beğeni değişebilir tabiiki ben genel kalitesinden bahsediyorum.. azzaro markasının diğer versiyonlarını denemenizi tavsiye ederim daha iyi seçenekleri var.. kısaca en iyi koku değil:)

    YanıtlaSil
  3. Valla bende şaşırdım hiç güzel bir koku değil insanı acayip rahatsız ediyo.Yanarım giden 126 tl me:(((

    YanıtlaSil
  4. berbat metalimsi bir koku

    YanıtlaSil
  5. Azzaro chrome kokusu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

    YanıtlaSil